Route

PLAN UW ROUTE PER OV

Wilt u onze praktijk bezoeken per openbaar vervoer? Gebruik dan deze meest complete OV routeplanner van Nederland voor trein, bus, tram, metro en veerboot naar ruim 54.000 haltes. 9292 beschikt over dienstregelingen van alle 52 OV bedrijven van Nederland (waaronder NS, Connexxion/CXX, Syntus, Arriva, Veolia, RET, GVB en HTM) in alle Nederlandse steden Zo kunt u op simpele wijze een route laten uitstippelen, zelfs op basis van uw gewenste vertrek- of aankomsttijd. Het gegeven advies kunt u natuurlijk ook uitprinten als u dat wenst.

 

PLAN UW ROUTE PER PAUTO

Onze praktijk bevindt zich in de Nederlandse provincie Utrecht en wij zijn gevestigd met ons praktijk in Amersfoort. Verder zijn wij uitstekend bereikbaar, rolstoelvriendelijk en hebben genoeg gratis parkeer ruimte voor de praktijk.

Uw vertrekpunt


 

De informatie op onze website is met de grootst mogelijke zorg en nauwkeurigheid samengesteld. De informatie is echter wel onder voorbehoud van druk- en typefouten. U kunt dan ook geen rechten aan de hierboven genoemde informatie ontlenen. 

Kunstgebit op Implantaten