Onze Diensten

U kunt bij ons terecht in onze moderne en up-to-date praktijk voor een compleet nieuwe gebitsprothese, implantaat gedragen prothese (klik gebit) en het laten uitvoeren van reparaties of aanpassingen van uw bestaande prothese.

Daarnaast kunt u bij ons terecht als: u pijn in uw mond heeft, past het kunstgebit niet meer en kauwen gaat moeilijker, u heeft last van oorpijn, hoofdpijn, u heeft ingevallen mond gekregen en bent van mening dat uw gezicht verandert. Ook voor periodieke controles en advies over correcte verzorging en onderhoud bent u bij ons welkom.

Hier hebben wij een bekwaamd team dat snel en professioneel u te woord staat en effectief de benodigde werkzaamheden kan uitvoeren. Daarnaast helpen wij u met het geven van waardevolle tips voor een goed onderhoud van uw gebitsprotheses en implantaten. Dit zorgt ervoor dat schade beperkt blijft en ze langer meegaan.

Behandelingen

  • Volledige prothese
  • Volledige prothese op Implantaten (klik gebit)
  • Reparatie en Rebasing (aanpassing)
  • Nazorg
  • Advies

 

De informatie op onze website is met de grootst mogelijke zorg en nauwkeurigheid samengesteld. De informatie is echter wel onder voorbehoud van druk- en typefouten. U kunt dan ook geen rechten aan de hierboven genoemde informatie ontlenen. 

Kunstgebit op Implantaten