Vrijblijvend (gratis) advies

Bent u niet tevreden over uw huidige prothese, maar twijfelt u nog of een nieuwe prothese de oplossing is? Of wenst u eerst vrijblijvend advies? Dat kan!

Maak daarom een vrijblijvende afspraak voor een intake gesprek om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn. Op verzoek maken wij ook graag een begroting voor u, zodat u eerst rustig met uw zorgverzekeraar kunt overleggen.

Wanner is het raadzaam om de hulp van een tandprotheticus in te schakelen of voor een advies te gaan?

Op moment dat:

  • U last van uw kunstgebit hebt
  • U regelmatig moeite met eten of kauwen hebt
  • U niet meer durft te lachen en bet onzeker in het openbaar uit de angst dat uw kunstgebit eruit valt
  • U dagelijks kleefpasta gebruikt
  • Uw kunstgebit (te) los zit en regelmatig pijn veroorzaakt
  • Uw tandvlees is geïrriteerd geraakt

Of heeft u misschien een andere probleem met uw kunstgebit? Dan is de tijd om bij een tandprotheticus te gaan. Want tegenwoordig zijn er voldoende passende oplossingen voor al uw problemen. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies en voeren dan een gratis prothese check bij u uit.

 Wilt u direct een afspraak maken voor vrijblijvend advies? Ook dat is mogelijk, maak direct online een afspraak Of belt u ons voor meer informatie, zie dan onze contactpagina.

 

 

De informatie op onze website is met de grootst mogelijke zorg en nauwkeurigheid samengesteld. De informatie is echter wel onder voorbehoud van druk- en typefouten. U kunt dan ook geen rechten aan de hierboven genoemde informatie ontlenen. 

Kunstgebit op Implantaten